článek

V letadle došlo pivo! Kabát v USA -

15.11.02

Naše současně nejpopulárnějsí kapela hrající všechno od heavy-metal po country-rock styl dorazila do New Yorku a tady je, co jeji frontman Pepa Vojtek vzkazuje všem fanouškům po celých Státech:

"Po loňskem Rockfestu v Chicagu jsme se nemohli dočkat, než přiletíme na tohle turné. Cesta byla dlouhá a letušky neměli dost chlazenýho piva, aby jsme to přežili. Konečně jsme na pevný zemi a mezi našima lidma, se kterýma se chystáme několikrát "vožrat". Přijďte všichni na naše koncerty! Budou to pařby, na jaký Amerika dlouho nezapomene!!"

Zdroj: www.radiointerhit.cz



Komentáře:

V letadle došlo pivo! Kabát v USA.

Jméno:  
E-mail:  


iXXAy41ZbG9r - 17.12.2015, 16:28:16
Ještě poře1d cedtedm radost, dojeted a slsnvoatned pocit z ne - de1vne9 promoce me9ho syna. Pyšne1 jsem až hrůza :o) Proble9m m - i dělalo zjistit jak je to s květy pro muže. Nechala jsem zakom - ponovat do modrobedle9 kytice male9 letadfdlko na špejli, jen fo - tku jsem zmrvila :o)Oblečened,to mne take9 šokovalo, jak všeli - ak se doke1žed dnes lidi na tak slsnvoatned akt vyhastrošit. A t - o nejen z řad hostů. Jinak moc, moc blahopřeji! A děkuji za t - yp na dobrou restauraci -


ivča - 25.02.2013, 16:01:46
To snad není možný že pro Kabát neměli pivo!