článek

Obsah pořadu na Kloboučku, kde byl Kabát v r. 2000

Než klobouček začal, tak Anděl říkal:,, Poté, co byl Kabát v Poprasku, tak mi psali lidi, který měli pocit, že jsme klesli na dno a že zábava s Kabáty je pivní a nepatří na ČT2 a tak dál"...

,,Pro ty, kteří mají Kabáty rádi, mám jednu lahůdku, totiž v roce 2000 Kabát navštívil Klobouček".

Jakto, že to funguje takhle dlouho, takhle dobře, umíte si to vysvětlit ?
Milan: ,,My jsme si to ještě nevysvětlovali" (smích)

Zatim, nezdá se vám, že byl jakejkoliv pokles, všechno je to pořád...
Pepe: ,,...něco pokleslo a něco zase vylezlo(smích), víš, jak to je, když člověk stárne(smích)"

...pak Kabát zahrál Víte jak to bolí...

Desky se prodávaj pořád stejně dobře?
Pepe: ,,no, vono je to s těma deskama těžký, to záleží na cenách, lidi, mezi lidma moc peníze nejsou a když jde cena desky nahoru, no tak to je jasný, že pokles prodejnosti je!"

Milan: ,,Ale zase to není, jako tak velkej pokles, že třeba některý muzikanti fakt se setkali s tím, že prodali osmdesát tisíc a teď prodaj dvanáct tisíc, takže mi sme se třeba o deset tisíc prodali míň, než minulý roky, ale furt se to ještě"

Pepe: ,,furt je to těch šest tisíc, no" (smích)

...pak zahráli Šamana...

Zatím jste neměli nějakou krizi, že by ste museli už, protože ta smlouva říká, natočit desku a nevěděli byste co?
Pepe: ,,No Monitor je takovej, že třeba prostě tlačí, talčí, takže jako my si do toho nenecháme zas tolik kecat. Kočár ví, že prostě když nám nechá čas takže to bude lepší, než kdyby na nás prostě nějak"

Milan: ,,My vlastně se slezem vždycky doma a děláme to doma, že jo prostě, že to neděláme na zkušebně, ale začneme hrát doma ty pecky a vůbec nikde se nehraje vůbec nikomu to neukazujem, že vlastně to koncertní turné je udělaný tak, že když dojíždíme nějaký turné, tak zahrajem ty písničky z minulý desky a z tý nový vůbec nehrajem žádnou, to se vlastně udělá doma, pak se to nějak to a pak se to stejně vyhází a udělá se to těsně před studiem(smích)"

A jak lidi reagujou, když se potom najednou vyjede úplně s novym repertoárem?
Pepe: ,,Tak mi právě čekáme, tak Milan říkal, že nehrajeme nový věci ještě třeba na starý šňůře, že mi čekáme po prodeji desky, třeba dva měsíce A až když se ukáže, že ty lidi to znaj takhle okolo, tak pak vyrážíme, takže už přijedeš a ty lidi to znaj."

...následovala Prdel vody a po ní Tak teda pojď...

No, já jsem spokojenej, už mi to stačí co?
Pepe: ,,Já myslim, že už tě to nebaví". (smích)

...a poslední song byl Teta.



Komentáře:

Obsah pořadu Na Kloboučku...

Jméno:  
E-mail:  


h8FOjxOjqLG - 17.12.2015, 16:21:53
This is great! I am part of the BBVA Compass team in America! I lo - ve being part of this world wide bank!!! Lets keep move forward as - a leaedr in tech! Adelante!!!! -


fzgGdZTsT - 14.09.2012, 00:56:38
This is great! I am part of the BBVA Compass team in America! I lo - ve being part of this world wide bank!!! Lets keep move forward as - a leaedr in tech! Adelante!!!! - Ahoj. Me1m takfa ote1zku. De1 sa jeden projekt preiemstniť do dru - he9ho. Pretože som urobil na jeden projekt Reproduktory a na dru - hfd PC. A teraz by som chcel PC preiemstniť do projektu z reprodu - ktormi. De1 sa to nejak ? Vopred ďakujem za odpoveď. -