článek

Nohavica si ,,zahuláká" s Kabátem

Stane se tak při slavnostním udílení cen Akademie populární hudby Anděl 20. března v pražském Kongresovém centru, které v přímém přenosu, který odvysílá Česká televize.

Legendární písničkář si s populárními Kabáty zazpívá jejich skladbu Pohoda. "Těším se na vystoupení s Kabátem. Zahrajeme si písničku, která se mi líbí a kterou si hulákám za jízdy v autě. Tak proč si ji nezahulákat na pódiu. Ostatně akord E dur na kytaře držíme všichni stejně," říká Jarek Nohavica.

"Myslím si, že je to zajímavé spojení bigbítu s folkem. Jsem zvědav, jak se s tím Jarek popere. Byly dokonce připraveny dvě varianty, že buď zahrajeme skladbu jeho, nebo naši. A Jarek si zvolil Pohodu, kterou my samozřejmě umíme," řekl zpěvák Kabátu Josef Vojtek.



,,Zpívá mu to dobře," pochvaluje si Jarka Nohavicu Pepa Vojtek.

Zdroj: Blesk



Komentáře:

Nohavica si ,,zahuláká" s Kabátem

Jméno:  
E-mail:  


XLXSLb1ro - 17.12.2015, 15:36:03
ve1clav veverka naaspl:mě se hrozně ledbyl ve filmech v kterfdch - hre1l i v divadle ten posladned den sem mu držel palce at se sto - ho dostane ale bohužel ta odporne1 a nepředjemne1 smrt ho přece - jenom dostihla bohužel ta nepředjemne1 smrt mě velice zastihla - a boled mě že tu sne1ma nened s bolavim srdcem ti přeju abys - i na posledned cestě měl kre1sně a ad se na nas smrtelnedky ko - ukate s nadhledem a s usměvem sbohem mistře maledch roled z veli - kou uctou s pozdraven ve1š fanda ve1clav veverka -