článek

Novotný lituje, že nevydal Kabáty

Bavič Petr Novotný, František Nedvěd, ale i rocker Pepa Vojtek se sejdou společně na pódiu na monstrózním koncertu k 35. letům existence skupiny Fešáci.

"Když moje hudební vydavatelství vydalo první titul, dvojalbum Fešáků Hvězda Countryon, zavolal mi Pepa Vojtek ze skupiny Kabát z Teplic a zeptal se, jestli bych s nimi nechtěl natočit desku. A já ho odmítl," zavzpomínal trpce Petr Novotný.

"Hned do telefonu mi přeříkal pár textů, které mi připadaly naprosto nenatočitelné. Měl jsem pocit, že by se to nedalo vysílat ani po půlnoci, zablekotal jsem něco v tom smyslu, že se zaměřuju spíš na folk a country, a zdvořile jsem nabídku odmítl. Bylo to jedno z mých nejhorších obchodních rozhodnutí v životě!" řekl Blesku Novotný, protože každé album Kabátu je platinové.

"Přátelé z branže se mi někdy kvůli tomu doteď smějí. Kdykoliv slyším Pepu Vojtka zpívat, vždycky si v duchu vynadám. A jsem rád, že se s ním a s Fešáky po letech sejdu na jednom jevišti. Myslím ale, že mě už o vydání desky nepožádá," dodal Novotný, který se s Vojtkem sejde na pódiu v pražské Lucerně 11. května i za účasti kamer České televize.

Zdroj: Blesk



Komentáře:

Novotný lituje, že nevydal Kabáty

Jméno:  
E-mail: