článek

Člen Kabátu hrál za Teplice.

Když dal záložník Horváth gól Feyenoordu, při jeho oslavě imaginárně drnkal na kytaru. Byl to vzkaz spřátelené teplické rockové kapele Kabát.
Ve skupině panuje vzácná jednota. "Všichni fandíme Teplicím, i kluci z Prahy," tvrdí baskytarista Milan Špalek.
Jméno kytaristy Tomáše Krulicha dokonce figurovalo na soupiskách klubu ze Stínadel. "Chytal za Teplice za komunistů, když mu bylo 15. Pak ho kvůli dlouhým vlasům vyhodili," směje se Špalek a Krulicha považuje spolu s Otou Váňou za největší fotbalové fanatiky ve skupině. "U nich je to až nemoc. Všechno studují do detailů, jezdí za mužstvem i ven."
Špalek se k "žlutomodrým" hlásí odmalička. "Na fotbal jsem chodil už jako parchant." Nejvíc mu v paměti uvízlo, když Teplice postupovaly v roce 1983 do ligy. "Všichni fanoušci běželi na hřiště, tak já taky. Do toho lítali policajti, chtěli to řešit, ale nevyřešili," chechtá se vlasatý muzikant. Kapela si oblíbila záložníka a šprýmaře Horvátha. "Chodili jsme s ním zakalit," vyzradil 38letý Špalek a s úsměvem dodal: "Tedy on nepil!"
Složí Kabát novou teplickou hymnu? "Hráči ji po nás chtějí, ale nás nic pořádnýho nenapadlo. Když je totiž čas, většinou se flákáme."

Zdroj: idnes.cz



Komentáře:

Člen Kabátu hrál za Teplice

Jméno:  
E-mail:  


fuaZkxlTWGrSAvhjE - 14.09.2012, 01:07:36
Get up to 100000 forum bilckanks with our bilckanks service & - massive targeted traffic Get amazing web traffic using superb back - link service today. We are able post your custom post up to 100’ - 000 forums around the web, get thousands of bilckanks and large ta - rgeted web traffic in very short time. Most affordable and most po - werful service for web traffic and bilckanks in the world!!!! Your - post will be published up to 100000 forums worldwide your website - or blog will get instant traffic and massive increase in seo rank - ings just after few days or weeks so your site will get targeted l - ong term traffic from search engines. Order now: -